Cum ne Automotivăm pentru atingerea obiectivelor

Cum ne Automotivăm pentru atingerea obiectivelor


În data de 12.10.2022 a avut loc Webinarul „Cum ne Automotivăm pentru atingerea obiectivelor”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Ai simțit și tu că uneori în tine se duce o luptă între a face și a nu face ceva ce îți dorești? Vrei să te apuci de ceva, dar în același timp eziți și alegi mai degrabă să nu te ocupi de acel lucru, iar apoi te simți vinovat? De cele mai multe ori ne autosabotam, începând de la ceea ce ne propunem.

Vestea bună este că soluția e la îndemâna noastră: să ne stabilim un obiectiv, în direcția visului nostru, să îl formulăm corect și să ne stabilim o strategie prin care să ajungem acolo.

Pentru că atunci când avem claritate în ceea ce ne dorim, de ce ne dorim acel lucru și cum putem face să ajungem acolo, șansele de a ne atinge obiectivul cresc semnificativ. În același timp, înțelegând de unde vin blocajele mentale și învățând cum le putem ocoli, ne asigurăm condițiile optime pentru a lucra cu bucurie la obiectivul propus.


Cui i s-a adresat webinarul ? Acest webinar se adresează persoanelor care au în minte un obiectiv și se confruntă cu tendința de a amâna, celor care vor să depășească teama de eșec și  să își regăsească motivația de a lucra la obiectivul lor.

Cui nu i s-a adresat webinarul ? Acest webinar nu e potrivit persoanelor care doresc consultanță specifică pentru business-ul lor.

Cu ce au plecat acasă participanții ?

Pe parcursul webinarului participanții vor afla:

  • care sunt motivele pentru care amânam să facem ce ne-am propus;
  • cum se formulează corect un obiectiv;
  • ce este motivația și care sunt tipurile de motivație;
  • cum să își regăsească motivația;
  • care sunt elementele de care depinde îndeplinirea obiectivului (resurse, strategie);
  • cum să manifeste conștient ceea ce își doresc cu adevărat.

Detalii trainer - Andreea Palu:

Am fugit de obiective până în momentul în care mi-am ales să lucrez la un proiect personal cu adevărat drag. Iar atunci am trăit starea de flow și entuziasmul și am înțeles importanța setării unui obiectiv. Cred cu tărie că evoluăm în fiecare zi. Putem lăsa evoluția noastră la voia întâmplării sau ne putem canaliza energia și resursele către a obține mai rapid rezultatele pe care ni le dorim.

Sunt pasionată de dezvoltarea personală pentru că am observat beneficiile ei în propria mea călătorie de evoluție și am pus, cărămidă peste cărămidă, informații și experiențe din diferite domenii. Misiunea mea personală este să ajut oamenii să se descopere, să îi susțin în procesul de cunoaștere și evoluție, să îi inspir să devină din ce în ce mai buni în modul lor unic de a fi, de a se exprima, de a trăi.” – Andreea Palu

Haide alături de noi să descoperi cum valoarea lucrurilor bine făcute stă în puterea ta! 😊

Inscriere Comunitatea CCU

 

    Accesează link-ul de înscriere AICI!
          

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.