Cum crești stima de sine a copiilor

Cum crești stima de sine a copiilor


În data de 27.07.2022 a avut loc Webinarul „Cum crești stima de sine a copiilor”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Ca părinți ne dorim de la copiii noștri să se dezvolte în adulți sănătoși emoțional, liberi și fericiți.

Ne dorim ca rănile pe care le pot avea copiii noștri într-o arie sau alta a  vieții lor să nu contamineze ansamblul gândurilor sau activității lor emoționale; să treacă peste eșecuri fără să le dramatizeze intens, să înțeleagă lecțiile din fiecare eveniment neplăcut, să poată să se simtă apreciați fără a căuta confirmare în exterior.

Poate chiar tu ai fost un copil cu probleme de încredere în propria persoană, și asta ți-a afectat perioade din viața ta, în copilărie sau în adolescență. Uneori ți-ai pus întrebarea, dar dacă aș fi fost mai stăpân pe mine în acea situație: la școală, în cercul de prieteni, în fața părinților...ce s-ar fi schimbat?

Acum că reiei filmul experiențelor, probabil ai face lucrurile altfel...

Însă nu e niciodată prea târziu să schimbi în bine o atitudine, o mentalitate și să îți poți ajuta copilul din rolul adultului responsabil și cu experientă.

Adela a pregătit un workshop în care a sintetizat subiecte care abordează în mod direct și practic stima de sine a copiilor și ce putem face noi, ca adulți responsabili și reprezentativi în viața lor, să le creștem stima de sine. Pentru că ne dorim cu toții ca ai noștri copii să aibă relații mai bune cu cei din jur, să aibă încredere în ceea ce gândesc, în ceea ce simt sau fac, să fie mai sănătoși, să învețe mai bine, mai ușor, să fie mai echilibrați și să gestioneze mai bine conflictele.


Cui i s-a adresat webinarul?

Părinți, bunici, profesori, bone și oricărui adult care are în preajmă copiii sau care dorește să aducă schimbări pozitive în viața lui.

Cui nu i s-a adresat webinarul?

Nu există o categorie de persoane care nu ar putea să beneficieze de pe urma discuțiilor noastre 🙂

Cu ce au plecat acasă participanții?

Cu un set de cunoștințe și conștientizări ale importanței stimei de sine, de pe urma cărora să beneficieze atât ei ca și adulți responsabili, cât și copiii care sunt în preajma lor. Participanții vor pleca acasă cu exemple concrete de cuvinte, expresii pe care să le folosească în locul celor cu care s-au obișnuit din copilărie și pe care le dau mai departe, dar care sunt extrem de nocive în ceea ce privește stima de sine sănătoasă.

Descrierea trainerului:

Adela Dorobanțu este mămica unei fetițe fabuloase (așa cum toți copiii sunt fabuloși pentru părinții lor) și trainer de dezvoltare personală pentru copii și părinți. Cele 2 facultăți, cele 2 mastere absolvite și doctoratul finalizat au creat bazele unei discipline de fier care au ajutat-o să dezvolte diverse module practice și captivante: creșterea stimei de sine, educație financiară, public speaking si leadership, limbaj și atitudine pozitivă și dezvoltare personală pentru copii.

O definește bucuria de a ajuta oamenii să devină mai buni, de a-i ajuta să descopere faptul că pot să realizeze mai mult decât cred ei că pot realiza, să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și pe cei din jurul lor, să se adapteze situațiilor diverse și să comunice eficient și asertiv.

Haide alături de noi!

Inscriere Comunitatea CCU

 

    Accesează link-ul de înscriere AICI!
          

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.