Creativitate și lucru în echipă

Creativitate-si-lucru-in-echipa-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Creativitate și lucru în echipă


În data de 15 aprilie 2021 a avut loc Webinarul  Creativitate și lucru în echipă,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți.

Workshop-ul Gratuit : „Creativitate și lucru în echipă”, a fost susținut Bogdan Grigore – playful trainer și facilitator, care îți va dezvălui o nouă perspectivă asupra training-ului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație. Activitățile folosite în acest workshop sunt inspirate din domeniile teatrului de improvizație și a facilitării grupurilor.

Cum ar fi ca la următoarea ședință colegii tăi să fie implicați, zâmbitori și creativi? Înscrie-te acum la un workshop interactiv, unde vei putea să descoperi și să testezi câteva activități care îți pot ajuta echipa să comunice mai bine, să se distreze și să fie mai creativă.


Cui s-a adresat workshop-ul?

Workshop-ul s-a adresat: managerilor, coordonatorilor de echipe, specialiștilor de resurse umane straining&development.


DESPRE TRAINER - Bogdan Grigore

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața de training, în prezent el este:

  • Inițiator Facilitare.ro - proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații.
  • Managing Partner Improvizație.ro (Improvizație.ro este prima companie din România ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare. Prin workshop-urile de improvizație participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesională cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipa.)

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.