Content Marketing

În data de 6.08.2019 va avea loc Seminarul Content Marketing - adevăr și ficțiune sau cum să scrii eficient chiar dacă nu te consideri un "talent", eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speaker va fi doamna Clementina Anghelache – antreprenor în publishing și learning facilitator, creatorul brandurilor Learning Network, Coaching Network, Craft Writing, Business-Edu, Casual Friday, Psihologia la Locul de Muncă.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1,sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

De ce trebuie să fii prezent la acest seminar?

”Vrei blog, vrei promovare online sau followeri în social media? Îți place sau nu, este momentul să începi să scrii; sau cum se spune în limbaj cotidian, să devii producător de conținut. După 24 de ani de activitate în media tradițională și online, am identificat strategii care te pot ajută să scrii eficient chiar dacă în școală literatură nu era punctul tău forte.” Clementina Anghelache .

În activitatea de marketing imaginea are un rol extrem de important, însă această are întotdeauna la baza conținutul. Acesta reprezintă unul dintre instrumentele cheie ale procesului de optimizare SEO.

Învață cum îți poți eficientiza afacerea sau brandul personal prin esență conținutului publicat!

Bonus pentru participanți!!!

Ghidul cu 10 mituri demistificate despre content writing & marketing, explicate live în sesiune de întrebări și răspunsuri.

Clementina a urmat 3 formări în programare neurolinvistică și 2 în coaching; deține un Master în Programare Neuro Lingvistică și are peste 3500 de ore de dezvoltare personală în domeniile: art terapie, analiză tranzacțională, comunicare nonverbală, leadership, coaching, constelații sistemice, metodă inner game, gândire pozitivă și inteligență emoțională.

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!