Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori

În data de 24.09.2019 va avea loc Seminarul “Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori”, eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

“Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori” este un eveniment susținut de Keez, firma de contabilitate din România cu cel mai mare număr de clienți.

Speakeri  în cadrul evenimentului vor fi domnul Alexandru Puiu - Chief Operations Officer și domnul Stelian Trandafir - Product Owner.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, Bucureșți, începând cu orele 17:30.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

Înregistrează-te  la eveniment și trimite în avans tot ce vrei să știi la office@fundatiaccu.ro, iar Alexandru și Stelian de la Keez îți vor răspunde live, la eveniment.

Pe cine întrebi când vrei să știi:

- cât TVA ai de plătit?
- care a fost evoluția profitului ultimele 6 luni
- cum facturez automat clienți din țară și străînătate?
- cum scot legal bani din firma?
- Ai încercat să îți întrebi contabilul și nu ai primit răspuns?

Înscrie-te la seminar și află răspunsurile corecte la întrebările tale. Membrii echipei Keez îți vor spune și cum accesul de pe telefon sau laptop la servicii de contabilitate și la o suită de rapoarte de management financiar în timp real, te ajută să-ți înțelegi afacerea în detaliu.

Despre Keez.

Keez este o firma de servicii complete de contabilitate care a adus, prin intermediul tehnologiei, inovații ce transformă contabilitatea și o aduce la nivelul cerințelor de afaceri ale secolului XXI.

Keez aplică în activitatea curentă elemente de digitizare și digitalizare susținute de Inteligență Artificială precum și tehnologii utilizate de companii globale precum Google, Oracle, Facebook, Netflix și Microsoft. Astfel, Keez reușește să ofere atât servicii complete de contabilitate cât și un mediu de lucru complet securizat.

Deoarece toate serviciile Keez sunt oferite online, antreprenorul nu mai trebuie să se deplaseze la contabil și să facă un transfer de documente fizice. Mai mult, sistemul Keez permite finalizarea rapidă a închiderii de luna și furnizarea de informații actualizate permanent. Keez depune și declarațiile către autoritățile statului și le oferta clientului pentru consultare în Portal (inclusiv documentele contabile ce însoțesc declarațiile). Astfel, clienții Keez au acces la toate documentele, rapoartele și declarațiile, într-un mediu securizat și la îndemână 24/7.

Cei peste 450 de clienți Keez spun că acum ei beneficiază de:

• control asupra afacerii (dispun de rapoarte de management financiar în timp real: venituri, cheltuieli, profit- expuse în limbaj anteprenorial și nu contabil);
  • contabilitate în timp real (au rapoarte în timp real și arhivă electronică ce conține toate documentele firmei - facturi, chitanțe, bonuri, contracte, etc);
  • îndrumare din partea unor experți (în abonamentul lunar este inclusă consultanță contabila și reprezentarea în caz de control în timp ce 20 dintre cei mai buni experți contabili CECCAR de la Keez fac contabilitatea și depun declarațiile);
  • acces la tehnologie de ultima generație – contabilitatea online este 100% securizată și la fel de simplu de folosit că banking-ul online.

Toate acestea dau încredere clienților Keez că afacerea lor merge bine.

Parcarea este gratuită!

Vă asteptăm!