Webinar – Brandul de Angajator

Webinar---Brandul-de-Angajator---Corina-Neagu--Fundatia-CCU---Site-CCU

Ce este brandul de angajator și importanța acestuia în business ?

Sunt oameni care îşi clădesc toată cariera ca să ajungă să lucreze pentru o anumită companie. Pentru că acea companie are o imagine bună, pentru că investeşte în angajaţi, pentru că se vorbeşte frumos despre ea... Ce transformă o companie într-un angajator de top?

Te invităm pe data de 21 mai 2020, de la ora 18:00 la Webinarul GRATUIT - “ Brandul de Angajator”

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webminar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download
Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv miercuri, 20.05.2020, ora 15:00.

CUI I SE ADRESEAZĂ WEBINARUL?
Oamenilor de RU, de Marketing și Comunicare, managerilor de departamente;

CUI NU I SE ADRESEAZĂ ACEST WEBINAR?
Atât timp cât toți angajatorii sunt ambasadori ai companiei, într-un fel sau altul, nu avem persoane cărora să nu li se adreseze acest webinar.

DESCRIERE DETALIATĂ A TEMEI

Ce este brandul?
Ce este brandul de angajator?
Ce face un brand să fie puternic?
Care sunt elementele brandului de angajator?
Cine contribuie la crearea și dezvoltarea acestuia?
Ce face diferența, ce este Employee Value Proposition?
Cum devine o companie Employer of Choice?
Ce poate distruge brandul de angajator?

CU CE AU PLEACĂ ACASĂ CURSANȚII?

Cu înțelegerea a ceea ce înseamnă Brand de angajator și cum pot contribui ei la dezvoltarea sau la distrugerea acestuia.

Agenda Webinar:

• Ora 18:00  - 18:05 - Primirea Invitaților
  • Ora 18:05 - 20:00 - Sustinerea prezentarii

DETALII TRAINER

• Peste 20 de ani în domeniul resurselor umane, în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație), cu experiență în administrarea resurselor umane, recrutare și selecție, training & dezvoltare, dezvoltare organizațională, compensații și beneficii, relații cu angajații, comunicare internă, brand de angajator, legislație;
  • Mai mult de 500 de persoane recrutate pentru companiile în care lucram sau prin proiecte private de recrutare;
  • Mai mult de 2000 de ore de formare în domeniul resurselor umane livrate în România și Asia (Singapore, Doha, Dubai, Kuala Lumpur, Bangkok, Manila);
  • Mai mult de 500 de persoane instruite pentru orientarea sau schimbarea carierei;
  • Mai mult de 10 ani de experiență în proiectarea și furnizarea unei varietăți de intervenții de dezvoltare a leadership-ului și în proiectarea și implementarea programelor de training și dezvoltare;
  • Peste 10 ani de gestionare a resurselor umane, creare și dezvoltare de echipe, fiind membru al Consiliului de Administrație, HR Business Partner, membru al Comitetului de etică, reprezentant al companiilor în proiecte și evenimente locale sau internaționale;
  • Peste 10 ani în calitate de mentor HR, vorbitor și autor pentru evenimente HR, site-uri web sau publicații, având sute de articole scrise pe site-uri dedicate, LinkedIn sau blog personal;
  • Autorul cărții "Despre oameni & experiențe" publicată în 2013;
  • Promotor al educației și sportului, voluntar în proiecte la Swimathon, MagiCAMP, Liga Performanței în Natație;
  • Mama a două fiice și fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources – dare.com.ro), companie de consultanță care pune accentul pe susținerea organizațiilor în identificarea și dezvoltarea potențialului propriilor angajați.