Bursa de Merit CCU

Bursa CCU

Bursa de Merit CCU

Ești student/studentă la Facultatea/Specializarea de Management sau Marketing?

Dacă răspunsul tău este DA, avem bucuria să îți prezentăm un nou proiect de suflet și anume, Bursa de merit CCU.

Fundația CCU continuă proiectul Bursa CCU și anul acesta (Ediția a II-a) - dedicat tinerilor care cred că educația este un motor continuu al dezvoltării societății.

Considerăm că educația este prioritară pentru dezvoltarea unei societăți armonioase și productive, astfel dorim să contribuim la educația din România.

Prin activitatea Fundației CCU, ne propunem să promovăm valorile competență, corectitudine și utilitate, atât prin seminariile gratuite pe care le oferim, cât și prin acordarea unei burse, deoarece studenții de azi sunt liderii de mâine.

Astfel, Fondatorul Cristian Varban dorește să susțină studenții de la Facultățile de Management sau Marketing din București sau din țară, prin oferirea unei burse de merit lunare.

Așadar, dacă ești student/studentă la management si marketing cu rezultate bune la examene și fără restanțe, poți fi unul dintre acei studenți pe care Fundația CCU dorește să-i susțină prin acordarea unei burse de merit.

Bursa de merit constă în acordarea sumei de 800 de LEI/lună, timp de 6 luni, cu condiția ca media din semenstrul anterior să fie minim 8,00.

Consideri că această bursă de merit te poate ajuta?

• Te rugăm să parcurgi cu atenţie toate condițiile de aplicare la BURSA CCU precizate în Regulamentul de acordare a Bursei CCU, precum şi Contractul de acordare Bursă CCU
  • Completază Formularul de înscriere de mai jos, iar apoi te aşteptăm în “competiție” prin completarea Fișei de aplicant Bursă CCU şi consimţământ minor (dacă este cazul). Doar prin completarea Fişei de aplicant ,transmiterea acesteia pe adresa office@fundatiaccu.ro  sau clarificarea cu privire la conditiile de incadrare se face până la data 10.03.2021
  • Ulterior, dacă îndeplinţi toate condiţiile de aplicare, vă vom confirma participarea, dvs. urmând a depune dosarul de participare personal la sediul Fundaţiei CCU sau prin poștă cu confirmare de primire, până la data de 15 martie 2021, ora 17:00.

Așteptăm cu entuziasm aplicația ta!

În cazul în care consideri că nu te califici, dar cunoști pe cineva care ar putea primi această bursă, te rugăm să distribui anunțul, poate ajuta enorm.

Regulamentul de acordare a Bursei CCU;

Fișa aplicant Bursă CCU;

Contract de acordare Bursă CCU;

Consimţământ minor (dacă este cazul);

Înscrie-te prin formularul alăturat!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Formular de Înscriere

CONDIȚII  DE APLICARE PENTRU BURSA CCU:

Vă rugăm să citiți  Regulamentul de acordare a Bursei CCU și  Contractul de acordare Bursă CCU;

Vă rugăm să completați Formularul de Înscriere;

După trimiterea Formularului de Înscriere, vă rugăm să completați  Fișa aplicant Bursă CCU (document obligatoriu pentru validarea înscrierii)  și să o trimiteți pe adresa office@fundatiaccu.ro

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?