Află ce TIPAR RELAȚIONAL ai!

Tiparul-Relational-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Află ce Tipar Relațional ai!


În data de 9 februarie 2020 a avut loc Webinarul  Află ce Tipar Relațional ai!,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili și de către Florentina Gionea (Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional).

Vrei să afli ce este Tiparul Relațional și ce rol are acesta în relația de cuplu? În ce fel poți înțelege comportamentul partenerului și cum vă puteți îmbunătăți relația ținând cont de acest concept ?

În cadrul webinar-ului aflăm care este tiparul relațional și cum influențează acesta relația de cuplu.


Cui i s-a adresat webinarul ?

Webinarul se adresează în special femeilor, însă și bărbații sunt bineveniți.

Cui nu i s-a adresat webinarul ?

Persoanelor care nu sunt deschise să se cunoască mai bine, care nu înțeleg psihologia sau spiritualitatea. Persoanele sceptice sunt binevenite pentru că, cu siguranță vor descoperi lucruri noi.

Descrierea detalită a temei:

Tiparul Relațional este un concept creat de Florentina Gionea, Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional. Pe baza unor întrebări prestabilite, se poate afla tiparul relațional care poate fi simplu sau complex. În funcție de tiparul relațional putem vedea și înțelege comportamentele din relația de cuplu. În funcție de tiparul relațional putem acționa să îmbunătățim relația dintre parteneri.

Cu ce au pleacat acasă cursanții ?

Află care este Tiparul Relațional personal și înțeleg comportamentele personale, ale partenerului și chiar ale copiilor.


Detalii trainer

Florentina Gionea este Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional, Tedx Speaker și Fondatoarea Comunității Femeilor Autentice din România. Are o experiență de 9 ani în zona de coaching și a ajutat sute de persoane să îți transforme viața într-una echilibrată și fericită. Prezența TV: ProTV, Digi24, Antena 3, Antena Stars, TVR 1, Radio București, Canal 33, A7TV.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.