Adolescența. Provocări, priorități și alegeri. - Mihaela Stoica - Fundatia CCU

Adolescența - Provocări, priorități și alegeri

Pentru a avea adolescenți capabili să devină independenți, fericiți și siguri, avem nevoie de părinți care și-au acceptat rolul de părinte cu responsabilitate și încredere, părinți echilibrați și mulțumiți.

Te așteptăm pe data de 18 noiembrie 2020, de la ora 18:00, la un evenimentul - „Adolescența. Provocări, priorități și alegeri”, unde împreună cu psihologul Mihaela Stoica, participanții își vor putea dezvolta abilități pentru o viață de familie armonioasă, vor analiza metode de comunicare, alegerile și prioritățile necesare în relațiile cu adolescenții.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

În cadrul webinarului vom avea parte și de discuții libere, jocuri de rol, autocunoaștere. Materiale necesare: pix și foi, participarea într-un mediu liniștit în care să nu fim deranjați și să putem sta comod pentru anumite părți ale evenimentului. Este necesară deschidere și implicare.


Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinarului se face până în ora 18:15, în ordinea logării participanților!!!

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download

Id-ul de logare și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 17.11.2020, ora 15:00.


 Cui i se adresează webinarul?

 • părinților și viitorilor părinți;
 • adolescenților ( 13 - 18 ani);
 • celor care interacționează frecvent, formal sau non-formal, cu adolescenții: bunici și alte rude;
 • persoanelor din mediul educațional: studenți, profesori, psihologi, studenți la psihologie;
 • oricui care este interesat de a cunoaște felul în care buna relaționare cu adolescenții ne influențează viața și fericirea noastră.

Cui nu i se adresează webinarul?

 • celor care consideră că au o relație perfectă cu adolescenții :), sau celor care cred că nu se pot schimba sau nu își doresc o schimbare!

Descrierea detaliată a temei:

Când vine vorba de adolescentul lor, părinții trebuie să știe că rolul lor este să fie lângă copilul lor  înainte de toate. E important ca părinții să se implice activ în viața copiilor și să fie alături de ei atât în momentele bune, cât mai ales în cele mai puțin bune. Un terapeut are rolul de a media relația dintre familie și copil, este liantul care leagă cele două entități, vorbind pe limba amândurora. Așadar, tu ca părinte ești un aliat al terapeutului iar împreună, îl ajutăm pe copilul tău!


Pe parcursul webinarului vor fi atinse următoarele aspecte:

 • Ce reprezintă cu adevărat o provocare în relația cu adolescentul meu;
 • Cum prioritizez timpul petrecut împreună;
 • Cum îi afectează pe adolescenți alegerile noastre;
 • Diferențele între ceea ce dorim noi să transmitem și ceea ce înțeleg ei;
 • Vei afla cât de bine îți cunoști copilul - aplicare test.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Răspunsuri și metode la întrebări: cum îmi dau seama ce este prioritar ? cum fac alegerile bune și cum gestionez provocările din relațiile cu adolescenții? Răspunsul la testul cât de bine îmi cunosc copilul.

 DETALII TRAINER / organizație

"Mă numesc Mihaela Stoica sunt psiholog, psihoterapeut coach și trainer și lucrez constant cu adulți și copii în cadrul cabinetului, dar și în diverse programe, tabere și proiecte care au ca scop autocunoașterea, autoconștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, toate acestea având ca finalitate atingerea nivelului dorit de împlinire și satisfacție în viață.

Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2014, sunt psihoterapeut la Cabinet Individual de psihologie Mihaela Stoica - Freesia, membru la Asociația de psihoterapie integrativă ACCPI și Coach, Teacher, Trainer & Speaker certificat independent la John Maxwell Team România. Am scris numeroase publicații în revistele de specialitate cum ar fi Science Publishing Group. Sunt mamă a doi adolescenți iar experiența mea vastă și formările în domeniul psihoterapiei mă ajută să te ajut la rândul meu".  Mihaela Stoica

Vă așteptăm!

blank

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.