Adaptarea de azi pentru rezultatele de mâine

Adaptarea de azi pentru rezultatele de mâine


În data de 02.06.2022 a avut loc Webinarul „Adaptarea de azi pentru rezultatele de mâine”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Vremurile pe care le trăim sunt extraordinare și ne cheamă să găsim mijloace mai bune de a colabora și concura. Provocările adaptive din lumea în continuă mișcare ne solicită să găsim soluții pe care să le putem aplica într-o varietate de situații - fie acasă, în mediul familial, fie la job.

Nu-i simplu deloc pentru că ne obligă să ne uităm în același timp și în urmă și înainte. Privind în urmă, provocarea este să găsim căi noi de a obține rezultatele pe care ni le dorim iar privind înainte avem nevoie să găsim noi soluții, mai adaptive. Răspunsurile nu pot veni unidirecțional pentru că avem nevoie de soluții care să răspundă provocărilor adaptive care pun la încercare competențele individuale și colective actuale.

Așadar dacă și tu simți nevoia să faci o schimbare în viața profesională, pentru a obține rezultate mai bune, vino la webinarul gratuit: “Adaptarea de azi pentru rezultatele de mâine” te invitam pe canalul nostru de YouTube, unde le vei cunoaște pe Corina Bega și pe Maria Dimieru – coach cu experiență în conducerea și dezvoltarea competențelor echipelor.

“Scopul nostru este să îți arătăm care sunt pașii practici pe care să-i faci pentru a-ți maximiza șansele de succes, de a obține rezultatele scontate, minimizând riscul de a bate pasul pe loc. Vrem să te susținem să realizezi lucrurile la care ții profund.”

Cui i s-a adresat webinarul?

Webinarul s-a adresat:

 • profesioniștilor care vor să evolueze și să deprindă principii care funcționează în orice situație care necesită o schimbare;
 • specialiștilor care au nevoie să relaționeze cu alții pentru obținerea rezultatului scontat;
 • membrilor echipelor de proiect care au nevoie să ajungă la un numitor comun pentru a obține rezultate;
 • membrilor echipelor care vor să obțină rezultate într-un mod mai eficient;
 •  antreprenorilor care vor să-și scaleze afacerea;
 • antreprenorilor a căror afacere a crescut și acum au nevoie să schimbe modul în care acționează.

Cui nu i s-a adresat webinarul?

Webinarul nu s-a adresat:

 • celor care au deprins un mod de a obține schimbarea care funcționează pentru ei și pe care-l pot folosi în continuare;
 • celor care au trecut recent printr-un program de schimbare și acum își consolidează noua poziție;
 • celor care nu au o nevoie clară de schimbare;
 • celor care au luat decizia să culeagă roadele situației lor curente o perioadă și abia apoi să se implice într-o nouă schimbare.

Cu ce au plecat acasă participanții?

Participanții au plecat acasă cu:

 • clarificarea ideii de schimbare: aversitate sau apetit?
 • înțelegerea relației dintre schimbare și pierdere;
 • deprinderea celor 2 perspective ale schimbării;
 • diagnosticarea situației curente și a pașilor necesari evoluției către situația dorită;
 • înțelegerea importanței abordărilor de tip experimental în accelerarea schimbării.

Detalii traineri:

Corina Bega

Cu o experiență de peste 20 de ani de business în conducerea echipelor din România, Serbia, Elveția și Israel într-o companie multinațională (FMCG), Corina a progresat de la roluri execuționale, la conducerea departamentelor de Marketing și Business Planning, până la coordonarea activităților regionale de Marketing în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Din 2014 Corina activează în aria dezvoltării competențelor de Leadership, în Coaching Executiv și de Echipă și a programelor de schimbare a culturii organizaționale. Ea susține organizațiile în evaluarea eficienței de leadership prin feedback 360° la nivel individual și deechipă, în derularea programelor de transformare durabilă și facilitează seminarii pe teme de leadership, schimbare adaptivă și dezvoltarea competențelor din sfera inteligenței emoționale.

Corina construiește experiențe de învățare integrate cu sisteme de practică în viața reală a participanților pentru rezultate tangibile și durabile.

Maria Dimieru

Maria este psiholog și coach ICF cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea competențelor echipelor. Ea are o experiență vastă în recrutare, managementul performanței și dezvoltarea de abilități în grupuri. La nivel de certificări, Maria a absolvit un curs de coaching acreditat de ICF (International Coaching Federation), este master în Programare Neuro-Lingvistică și formator acreditat ANC.

Maria a realizat de-a lungul timpului programe complexe de dezvoltare a competențelor de leadership în organizații. Din 2015 până în prezent, Maria a moderat training-uri de îmbunătățire a abilităților ce vizează elemente de ascultare activă, comunicare asertivă, comunicare non-verbală și non-violentă, precum și creșterea toleranței la evaluări negative și confruntări. Ea are experiență în dezvoltarea unor centre de evaluare complexe, cu scopul de  a selecționa cei mai buni candidați în vederea ocupării unor poziții-cheie în organizație.

În paralel, Maria a participat la procese de optimizare a climatului organizațional și a intervievat sute de persoane pentru realizarea evaluărilor psihologice periodice.

Vino alături de noi!

Inscriere Comunitatea CCU

 

    Accesează link-ul de înscriere AICI!
          

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.