7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac

7 greseli pe care si antreprenorii inteligenti le fac

7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac

În data de 9 martie 2021 a avut loc Webinarul  7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Ești Antreprenor și dorești să îți dezvolți un business online, însă te gândești că această provocare vine cu anumite riscuri?

Webinarul Gratuit: 7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac, a fost susținut pe data de 09.03.2021, de la ora 18:00, de către Nina Paraschivescu – antreprenor și coach, unde am descoperit împreună soluții la blocajele profesionale.

Cui i s-a adresat webinarul ?

Webinarul 7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac se adresează:

• Oamenilor orientați către acțiune, începători dedicați;
  • Oamenilor care sunt pasionați de un domeniu anume, au un hobby, dar nu știu cum să monetizeze această pasiune pe care o au;
  • Autorilor, persoanelor creative, bloggeri, consultanți, experți, coachi, terapeuți, specialiști, oameni care vor să-și construiască o audiență și o prezență online;
  • Antreprenorilor aflați în primii 3 ani de business;
  • Angajaților care vor să înceapă afacerea lor și să se asigure că nu pică în capcana de a veni în business cu mindsetul de angajat;
  • Celor care au o dorință puternică de a învăța, care vor un impact mai mare și care vor să ajungă la mai mulți oameni cu munca lor.

Cui nu i s-a adresat webinarul ?

Webinarul nu se adresează:

• Celor care au deja succes online și offline și care sunt mulțumiți unde sunt.
  • Antreprenorilor cu experiență și profit de care sunt mulțumiți.
  • Persoanelor care nu vor să învețe marketing online.
  • Celor care nu sunt interesați de business și de creșterea vizibilității în online.

Cu ce au plecat acasă cursanții ?

Cursanții vor pleca acasă cu un plan concret pe care îl au de făcut pentru a-și construi o prezența online solidă și cu 3 pași esențiali, dar nu ușori, pe care îi au de făcut pentru a pune bazele primului lor business online.

Detalii trainer:

Nina Paraschivescu este antreprenor de peste 15 ani, este fondatoarea Școlii de Coaching și a comunității Femeia Feminină. Prin cursurile și programele create ajută zilnic mii de români să-și ducă viața la următorul nivel. Primul business l-a început în timpul facultății cu banii pe care părinții i-au dat pentru a-și cumpăra o canapea. Mantra învățată de la mama ei "Este alegerea ta" o ghidează în a-i servi pe oameni să devină conștienți de cum pot prin puterea alegerii să creeze realitatea pe care și-o doresc.

Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: