5 Pași Magici către un Business de Succes

blank

5 Pași Magici către un Business de Succes!


În data de 10 iulie 2021 a avut loc Webinarul “5 Pași Magici către un Business de Succes!”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Te simți prins/ă în roata rutinei, ai un job pe care pur și simplu nu îl mai poți vedea și simți că în tine zace un potențial nemărginit în a ajuta și inspira pe alții? Fie că e MLM, Coach, cofetărie, etc?
Sau poate deja sfătuiești o națiune întreagă și simți că ai vrea să începi să fii și plătit/ă pentru asta? Ai învățat vânzări, marketing, copy writing, etc dar cifrele de afaceri încă "dorm" și buzunarul este gol?

Sau poate te gândești că "mai trebuie să fac un curs de manager " și după aceea siiigur va merge?


Dacă ai trecut măcar o dată prin aceste încercări, dar încă niciuna nu a dus la succesul ăla "mare" și simți cum te "târăști", nu rata webinarul Gratuit “5 Pași Magici către un Business de Succes!” susținut de Cristina Macarie. 
Vino sa înveți cum să te conectezi la afacerea ta și viziunea ta asupra acesteia, și să descoperi cât de important este să ai mindset-ul unui milionar!


Acest WorkShop este pentru tine dacă:

 • Dorești să-ți deschizi o afacere;
 • Dacă ai o afacere și vrei să știi cum să-ți ridici afacerea la un alt nivel;
 • Dacă ai un job și vrei să știi cum să atragi mai mulți clienți;
 • Dacă vrei o altă viziune despre business și antreprenoriat.

Știi...nici eu la început nu am avut 1000 de cărți citite și cursuri, plus că și eu eram "prinsă" într-un job pe care nu îl mai puteam vedea și aveam nenumărate rate la bănci...și la un moment dat am spus STOP! Am simțit cum nu mai puteam continua așa...dorința mea de a inspira și mai mulți oameni, de a-mi construi afacerea mea proprie, devenise deja prea puternică în mine că să o pot înăbuși... și am luat o hotărâre!
Să învăț de la cei mai buni! Fără compromisuri! Să investesc în MINE, cu riscul de a nu mai putea plăti ratele care mă țineau atât de strâns într-un sistem care nu rezona deloc cu sufletul meu...am decis să mă duc la cel mai bun mentor și să învăț tot de la el!

Ah, ce am mai tremurat când am luat decizia asta...raționalul meu a înnebunit! Tot în jurul meu, toată realitatea mea de atunci începuse să se zguduie și să se prăbușească. Și ghici ce....?!!


În 6 săptămâni am învățat 5 pași incredibili pentru a construi un business de succes!! 5 pași atât de ușor de implementat că la început nu am crezut că vor deveni și realitate, însă după 6 săptămâni aveam deja:

 • un business cu o cifra de afaceri de 42.000 Euro !
 • Sărisem de la un salariu de 2000 Euro la 42.000 Euro eram șocată și m-am gândit: “ah sigur a fost doar o coincidență"!
 • Între timp am construit 3 afaceri pe același principiu și toate 3 de succes!!

 Și azi m-am hotărât să iți dau și ție cei 5 pași într-un workshop! Ai chef să te eliberezi în sfârșit din lanțurile business-ului clasic și greu, plin de statistici de care nu are nevoie nimeni? “ Cristina Macarie


Care sunt beneficiile pentru TINE în urma acestui curs:

 • Afli 5 pași esențiali într-un business sau într-un job de vânzări;
 • Descoperi cum să-ți cunoști clientul ideal;
 • Înveți să te conectezi la afacerea ta și viziunea ta asupra acesteia;
 • Intri în fluxul de manifestarea a clienților ideali;
 • Afli despre know how-ul antreprenorilor de succes;
 • Afli de ce este important să ai mindset-ul unui milionar.

Despre Trainer – Cristina Macarie

„Sunt Cristina, Life& Business Coach, Mentor și Trainer internațional. În urmă cu 6 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a mă purta numai ca un “adult” , uitând continuu de copilul din mine. Poate te întrebi… hmm… ok, și?
Acum 6 ani, când am crezut că am tot ce mi-am dorit aici în Germania, o casă proaspăt construită, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o căsnicie fericită și 2 copilași sănătoși, ceva mi-a schimbat viața la 180 de grade... fetiță mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticată cu cancer…

Într-o secundă ai totul… iar, în următoarea, ai senzația că trăiești într-un film de drama de la Hollywood. Am simțit că îngheț! Că sufletul meu s-a transformat în piatră ca să pot rezista. Și într-o noapte, când mă întorceam de la spital, am mers cu mașina în până într-o pădure…am ieșit din mașină, și de furie am țipat la cer și am zis STOP! STOP!

Ăsta nu e filmul meu și nu trebuie să fie al nimănui! O să fac tot posibilul să fac din filmul asta de groază, o POVESTE DE SUCCES!! Și ce să zic… astăzi, 6 ani mai târziu, fetița mea e sănătoasă și eu am făcut din filmul acela, o POVESTE DE SUCCES!

Mi-am dat demisia din concern, m-am așezat cu mine însămi și m-am întrebat… dacă fata mea a învins la 6 luni cancerul… cu o putere extraordinară… ce povești și ce minciuni îmi zic eu mie că nu pot reuși să-mi îndeplinesc visele?
Vreau să dau ceva României înapoi, pentru că inima mea va fi mereu made în România! 

Din dragoste pentru visuri,
Cristina”

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale:  

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.