Predicții în anul Șobolanului de Metal

Care este avantajul de a ști ce te așteaptă în 2020?

• Fiind avertizat că e posibil ca sistemul tău imunitar să nu fie chiar în formă, atunci ai posibilitatea să îl întărești.
  • Știind că ai susținere să studiezi, te poți îndrepta spre ce ți-ai dorit tu cel mai mult să înveți.
  • Dacă afli că pentru tine este recomandat să te concentrezi pe familie, vei putea alege să petreci mai mult timp cu cei dragi ție.

Și exemplele pot continua...

Vă invităm la primul eveniment realizat în parteneriat cu Profesional Media Training unde, împreună cu Nușa Bugeac, vom descoperi ce ne rezervă  "Anul Șobolanului de Metal".

Rezervă-ți acum un loc în sală, pentru un seminar-revelație ce va avea loc Sâmbătă – 21 martie 2020, de la ora 11:00, unde timp de 4 ore vei afla cum te pot influența și ce provocări îți duc astrele anul acesta.

*Costul cursului este de 150 lei.
Pentru Early Booking  (până la data de 21 februarie, ora 19:00) prețul este de 130 Lei !!!

Înscrierile se fac completând formularul alăturat, plata se face AICI!

Ne găsiți la sediul Fundației CCU - Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București .

Descriere seminar:

În Astrologia Chineză, vorbim de elemente (cinci: lemn, foc, pământ, metal și apă) și diverse animale care reprezintă timpul, perioada (douăsprezece: șobolan, bou, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și porc).

Anul acesta avem de-a face cu anul Șobolanului de metal, unul dintre cele mai puternice și emoționale animale. Este un an bun sau rău? Depinde de cum îți setezi prioritățile și scopurile în acest an. Dacă ești o persoană care știe ce dorește de la viață și îți este clar ce obiective ți-ai propus să atingi, lucrurile se vor aranja mult mai simplu și ușor, și va fi unul fantastic.

Dacă faci parte din categoria:

• E bine sau nu să-mi schimb locul de muncă?
  • Îmi place sau nu să merg în acea excursie?
  • Să mă duc sau nu la un curs de specializare?

Va fi un an dificil și cu destule probleme și e posibil să ți se întâmple tot felul de evenimente nu tocmai plăcute.

Anul acesta vorbim despre schimbare, despre a ieși din carapace, despre modul în care lași în urmă vechile tipare emoționale care te împiedică să te bucuri de viață, să apreciezi ceea ce ai și să mergi spre viitor fără bagajele  din trecut.

Cui se adresează seminarul?

Atelierul se adresează tuturor celor care doresc să știe ce potențiale și ce provocări au în anul 2020.

Despre trainer:

Nușa Bugeac – specializată Master NLP și consultant în Metafizică Chineză, având că specialitatecomunicarea, structurile și profilele de personalitate, relațiile, managementul furiei, managementul stresului și managementul conflictelor- ne va propune o metodă directă prin care orientalii ne învață să plecăm de la ceea ce știm pentru a sonda necunoscutul universului interior.

Nușa este absolventă a Facultății de Psihologie, s-a specializat în hipnoză, relaxare și terapie ericksoniana, în terapie de cuplu și familie și în Managementul relațiilor interumane–metodă E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome).

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!

Fundatia CCU

După ce ați completat câmpurile de mai sus vă rugăm să efectuați plata accesând linkul:
*Vom reveni cu un email de confirmare a plății și cu biletul electronic!

Politica de confidențialitate