Pașii Corecți în Recrutare

În data de 19.03.2019 va avea loc Seminarul " Pașii Corecți în Recrutare ", eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Corecți, Competenți și Utili.

Speaker-ul acestui eveniment va fi doamna Corina Neagu, fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources), companie de consultanță – cu o experință de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație).

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str. Progresului 134-138, etaj 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.

Parcarea este gratuită.

Locuri indisponibile!

Recrutarea, selectia și retenția sunt printre problemele cele mai provocatoare cu care se confruntă organizațiile din întreaga lume. Personalul de supraveghere, manageri și oameni de resurse umane din cadrul organizațiilor căută întotdeauna soluții la provocările de recrutare, selecție și de rețenție a angajaților lor.

Cifra de afaceri, rata ridicată a locurilor de muncă și instruirea redusă a personalului sunt costisitoare pentru organizații, dar importante; aceste condiții au rezultate dăunătoare pentru persoanele care primesc servicii de asistență din partea angajaților organizației.

Este imperativ să găsim și să utilizăm soluții eficiente la aceste provocări ale forței de muncă.

Acest seminar doreste sa prezinte principalele instrumente și tehnici de recrutare, selecție și rețenție eficiente, pe care organizațiile le pot utiliza pentru a evalua și a aborda provocările forței de muncă cu care se confruntă.

Seminarul urmărește următoarele obiective de învățare:

• Veți afla de ce ar trebui să depășiți limitele personale și profesionale;
  • Veți învăța cum să deveniți un profesionist de resurse umane și să încurajați integritatea și profesionalismul în procesul de recrutare;
  • Veți învăța cum să deveniți un recrutor de success;
  • Veti câștiga noi abilități și veți îmbunătăți altele;
  • Veți împărtăși cunoștințele;
  • Vă veți distra!

Evenimentul se adresează în special Profesioniștilor interesați în HR, manageri de HR, specialiștilor în recrutare și retenție, Managementului superior / mediu / inferior, Experților în resurse umane și recrutare.

Vă așteptăm!