Pașii Corecți în Recrutare

În data de 19.03.2019 a avut loc Seminarul " Pașii Corecți în Recrutare ", eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Corecți, Competenți și Utili.

Speaker-ul acestui eveniment a fost doamna Corina Neagu, fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources), companie de consultanță – cu o experință de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație).

Recrutarea, selectia și retenția sunt printre problemele cele mai provocatoare cu care se confruntă organizațiile din întreaga lume. Personalul de supraveghere, manageri și oameni de resurse umane din cadrul organizațiilor căută întotdeauna soluții la provocările de recrutare, selecție și de rețenție a angajaților lor.

Cifra de afaceri, rata ridicată a locurilor de muncă și instruirea redusă a personalului sunt costisitoare pentru organizații, dar importante; aceste condiții au rezultate dăunătoare pentru persoanele care primesc servicii de asistență din partea angajaților organizației.

Este imperativ să găsim și să utilizăm soluții eficiente la aceste provocări ale forței de muncă.

Acest seminar și-a propus să prezinte principalele instrumente și tehnici de recrutare, selecție și rețenție eficiente, pe care organizațiile le pot utiliza pentru a evalua și a aborda provocările forței de muncă cu care se confruntă.

Seminarul a vizat următoarele obiective de învățare:

• De ce ar trebui să depășiți limitele personale și profesionale;
  • Cum să devi un profesionist de resurse umane și cum să încurajezi integritatea și profesionalismul în procesul de recrutare;
  • Cum să devi un recrutor de success;
  • Dezvoltarea de noi abilități și îmbunătățirea celor dobândite până în prezent;