Lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu!

Îți doreșți să faci mai mult profit cu afacerea ta, să construiești o carieră de succes sau  să  îi faci pe ceilalți să te urmeze și să devii un lider autentic pentru echipa ta?

Atunci te așteptăm la evenimentul GRATUIT: ”Lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu! “ un seminar motivațional, unde vei găsi cu siguranță răspunsul întrebărilor care te preocupă, legat de viață și de carieră.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

Te așteptăm pe data de 07.04.2020 la  sediul Fundației CCU - Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București  unde împreună cu Mircea Chira – antreprenor cu 25 de ani de experienţă concretă şi practică în afaceri –vei descoperi secretele oamenilor de top despre motivare, leadership, influență și manipulare, considerate un subiect tabu, dar care te vor ajuta enorm în tot ceea ce faci.

Seminarul ți se adresează dacă :

• Te gândeșți că meriți de la viață mai mult decât ai în prezent;
  • Îți dorești să câștigi mai mult cu afacerea ta;
  • Îți dorești un salariu mai mare, o slujbă mai bună, vânzări mai mari, un partener foarte bun și o viață îmbelșugată.

Ce vei afla în cadrul seminarului?:

• Să faci mai mult profit cu afacerea ta;
  • Să construiești o carieră de succes;
  • Să obții ceea ce îți dorești / să îți realizezi visele;
  • Să scapi de îndoieli și frică;
  • Să devii disciplinat și eficient;
  • Să elimini blocajele și să treci la acțiune;
  • Să îi faci pe ceilalți să te urmeze și să devii un lider autentic pentru echipa ta.

Îţi simt nemulţumirea! Ai citit zeci de cărţi, ai fost la multe cursuri încercând să găseşti răspunsul la întrebarea care te macină de ani întregi: de ce nu sunt unde aş vrea să fiu financiar, material şi spiritual?

Ai făcut tot ce ai putut, dar este ceva ce încă te ţine pe loc. Din vremuri de demult, oameni la fel ca tine şi-au pus aceeaşi întrebare. Din fericire, câţiva au fost în stare să găsească răspunsul la această întrebare şi la multe altele. De la ei am învăţat şi eu, am testat practic pe propria piele aceste lucruri şi acum vreau să-ţi împărtăşesc şi ţie din experienţa mea.

Aici vei afla multe secrete și tehnici de influențare, manipulare și persuasiune, ceea ce știu cei din interior, oamenii de afaceri de top. Îți voi arăta cum să obții ceea ce vrei, exact când vrei. Îți voi arăta ce am făcut eu bine și, mai ales, greșelile făcute de mine de-a lungul a 25 de ani de experiență în afaceri, pentru că tu să le eviți.” Mircea Chira

Agenda Seminarului:

• Ora 17:45  - 18:00 - Primirea Invitaților
  • Ora 18:00 - 19:00 - Partea I
  • Ora 19:00 - 19:15 -  Pauza
  • Ora 19:15 - 20:15 – Partea a II

Despre traier:

Mircea Chira este antreprenor cu o experiență de 25 de ani, media angajaţilor lui fiind una de 200, iar cifra de afaceri medie anuală ridicându-se la 2 milioane de euro.

A trecut prin toate etapele unui business, de la comerţ ambulant la câteva milioane de euro, ajungând să dețină simultan 12 afaceri din diverse domenii: Retail-comerţ, Alimentaţie publică , Dealer auto şi service multimarcă, Galerii comerciale, Presă scrisă, Agenţie de detectivi particulari, Leasing, Construcţii, Aviaţie, Consultanţă şi training.

Am trecut printr-un blocaj financiar cu firmele de construcţii şi de leasing şi am fost nevoit să reîncep de la zero, am investit peste 50.000 euro în pregătirea mea personală şi profesională.

Am studiat cu cei mai buni din lume: leadership, coaching, comunicare, influenţă, persuasiune, manipulare, negociere, parapsihologie, teologie, psihologie, hipnoză şi diverse terapii complementare.” Mircea Chira

Dacă v-am stârnit curiozitatea de a-l cunoste pe Mircea Chira, atunci nu ratați seminarul: “Lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu! 😊

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!