Introducere în Face Reading

Introducere-in-Face reading-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU-

Introducere în Face Reading


În data de 17 iulie 2019 a avut loc Seminarul  „Introducere în Face Reading”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speaker a fost doamna Anca Felea -  trainer și primul profesor acreditat în cadrul programului de către Face Keys România. Anca este unul dintre cei mai dedicați practicanți ai acestei metode moderne și neconvenționale de comunicare, expert în identificarea și decodificarea fizionomiei și microexpresiilor, precum și specialist în comunicare non și paraverbală.

Cu o experiență vastă în formare, instruire, managementul conflictelor și al tehnicilor de negociere și comunicare persuasive, Anca este trainer certificat în formare pluridisciplinară și personală,hipnoterapeut certificat in hipnoza ericksoniana și terapeut în formare în Terapia prin Regresie în cadrul UK Regression Academy.


Interpretarea trăsăturilor faciale este prima formă de comunicare între oameni. Precede orice cultură sau formă de scriere şi chiar limbajul articulat.

Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia.

Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.


Ce aspecte au fost prezentate în cadrul workshop-ului:

  • Prezentarea fetei - cum se "împarte" și cum se citește fața în profiling,care sunt cele 5 sectoare faciale și ce spun acestea despre personalitatea unui om;
  • Tipul de personalitate în funcție de forma fetei și metode de abordare a unei persoane în funcție de tipul acesteia;
  • Ochii, grupele de ochi, și caracteristicile principale ale fiecărei grupe;
  • Câteva noțiuni despre fiecare organ reprezentat în partea de sus a corpului și anume: sprâncenele, nasul, urechile, gâtul și ce arată acestea despre personalitatea umană;
  • Unde vedem agresivitatea şi violenţa şi cum ne păzim de ele;
  • În ce plan al vieţii resimte omul din faţa ta stresul;
  • Cum recunoaştem şi cum măsurăm nivelul de frustrare din viaţa oamenilor.

În partea a doua a seminarului a avut loc sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pentru participanții interesati să aprofundeze morfopsihologia.

blank

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.